Rosmalen, januari 2019

KOM NAAR DE OPEN DAGEN VAN SeniorWeb Rosmalen

Vrijwilligers helpen u met uw tablet, smartphone of computer.

Wilt u ook meer kunnen doen met uw smartphone, tablet of computer? Zoals WhatsApp gebruiken, foto’s bewerken, uw apparaat beveiligen en onderhouden, apps op uw tablet gebruiken of leren omgaan met de OV-chipkaart? Kom naar de open dagen van SeniorWeb Rosmalen op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag 22 t/m 25 januari a.s. steeds van 09.00u tot 12.00u.

Maar ook voor een oriëntatie op wat de huidige digitale wereld van ons als burgers vraagt bent u van harte welkom om u te laten informeren. Zo bieden wij in samenwerking met de Bibliotheek in Den Bosch en Rosmalen gesubsidieerde cursussen om het gebruik van “mijn.overheid.nl” en de basisvaardigheden bij het gebruik van de computer onder de knie te krijgen.

Onze geduldige vrijwilligers staan voor u klaar, en helpen u graag bij al uw vragen. U bent van harte welkom!

Het adres van ons Leercentrum is: Woonzorgcentrum “Annenborch”, De Hoef 100 te Rosmalen.

Voor meer informatie belt u 06-20356366.