Tot onze spijt hebben we onze dienstverlening de afgelopen tijd in verband met de coronacrisis moeten beperken tot hulp op afstand en een incidenteel huisbezoek als dat veilig kon. Gelukkig is ons leslokaal in het zorgcentrum Annenborch nu weer beschikbaar en kunnen we onder voorwaarden onze Inloop en ons cursusaanbod weer starten.
De Inloop begint weer op dinsdagochtend 18 augustus om 9.30 tot 11.30 uur en de vrijdagochtend 21 augustus, u bent vanaf die dagen meer dan weer welkom met al uw vragen over uw digitale apparaten.
Het is in deze coronatijd noodzakelijk om te reserveren, u kunt hiervoor bellen met Gerard Burggraaf 06-20372776. U weet dan ook zeker dat er tijd voor u is. Wij plannen niet meer dan 2 mensen per uur in.
Bij de ingang van het lokaal is desinfectie materiaal aanwezig, onze Inloopmedewerkers zullen om u te beschermen transparante gezichtsmaskers dragen. Uiteraard wordt u verzocht om niet te komen als u of één van uw naasten corona gerelateerde verschijnselen heeft.

 

Ook de cursussen kunnen weer starten met maximaal 3 cursisten en onder de zelfde voorwaarden als hierboven omschreven. U kunt zich met uw cursuswensen  telefonisch aanmelden bij Annette Gladdines 06-20356366 of de contactpagina.