SeniorWeb Rosmalen hervat haar presentaties in het HEVO gebouw “de Ontmoeting”, Tulpstraat 2-4 in Rosmalen.

Het is lang stil geweest bij SeniorWeb Rosmalen. Vanaf maart tot enkele weken geleden zijn alle activiteiten gestaakt. Sinds 17 augustus is de leslocatie bij Annenborch weer toegankelijk en de animo was direct groot. Verschillende senioren hebben de weg naar de inloop op dinsdag en vrijdag weer gevonden en ook de cursusdeelname en individuele leerverzoeken nemen weer toe.

 

SeniorWeb Rosmalen gaat bij HEVO Rosmalen ook weer beginnen met het aanbieden van presentaties gericht op actualiteiten in de digitale wereld. In principe steeds van 14.00 tot 16.00 uur op de vierde donderdag van de maand.

Zo is er op 24 september de presentatie ‘Slim op pad met uw smartphone’ over hoe u op pad kunt gaan en daarbij optimaal gebruik kunt maken van uw smartphone.  ‘Digitale nalatenschap’ staat voor 22 oktober gepland en ‘De Cloud’ voor 26 november.  U kunt deelnemen voor €5. Vooraf aanmelden is noodzakelijk.

 

Meer informatie en de mogelijkheid om aan te melden voor een presentatie vindt u op de bijbehorende pagina.
. Slim op pad met uw smartphone
. Digitale Nalatenschap
. De Cloud