Seniorweb Rosmalen

De presentatie is volgeboekt. U kunt zich nog wel aanmelden, maar uw naam komt op de wachtlijst. Wanneer er een afmelding is krijgt u een e-mailbericht.

SeniorWeb Rosmalen en HEVO bieden u de gelegenheid een presentatie, verzorgd door medewerkers van het Jeroen Bosch Ziekenhuis, bij te wonen op donderdagmiddag 30 november in “de Ontmoeting” te Rosmalen.

Digitaal aanmelden bij Jeroen Bosch Ziekenhuis.

Heeft u binnenkort een afspraak op de hoofdlocatie in ‘s-Hertogenbosch? Dan meldt u zich voortaan thuis of op de hoofdlocatie digitaal aan. U gebruikt dus niet langer uw JBZ-patiëntenpas. Het is belangrijk altijd uw identiteitsbewijs mee te nemen, ook als u een afspraak heeft op een van de JBZ Dichtbij locaties, bijvoorbeeld in Rosmalen.

Bij het digitaal aanmelden vraagt het JBZ u om uw persoonlijke gegevens zoals die in het JBZ bekend zijn te controleren. Verder krijgt u een dagticket met een duidelijk overzicht van uw afspraken die dag, met de route naar de afdeling. Op het dagticket staat ook een QR-code waarmee u zich aanmeldt op de polikliniek.

Ook “Mijn JBZ” in een nieuw jasje.

Binnenkort (4 december) veranderen ook de startpagina en het menu van “MijnJBZ”. Op de nieuwe startpagina ziet u in één oogopslag welke taken er klaarstaan, wanneer uw eerstvolgende afspraak is, en wat er nieuw is in uw dossier. De afsprakentijdlijn die nu nog centraal staat, gaat verdwijnen. U kunt in MijnJBZ nog steeds dezelfde dossierinformatie inzien en dezelfde acties uitvoeren, maar de informatie wordt beter vindbaar.

Wij nodigen u van harte uit om op donderdagmiddag 30 november van 14.00u tot 15.30u deel te nemen aan deze presentatie bij HEVO, Tulpstraat 2-4 in Rosmalen.

Er zijn geen kosten. Koffie en/of thee wordt u door HEVO aangeboden.

Meld u ruim van tevoren aan want vol is vol!

Op vrijdag 3 november van 14.00u tot ca. 15.30u bent u van harte welkom in het HEVO gebouw “de Ontmoeting”, Tulpstraat 2-4 in Rosmalen.  Deelname is gratis. Koffie of thee wordt door HEVO aangeboden.

U kunt zich aanmelden door te bellen naar tel. 06 20356366 of via online aanmelden.

U kunt ook gewoon binnenlopen maar dan geldt: vol is vol.

Actueel

Partners SR