Seniorweb Rosmalen

SeniorWeb Rosmalen geeft in deze 1,5 uur durende presentatie een overzicht van wat er allemaal mogelijk is als het gaat om huisautomatisering. We blikken terug op het ontstaan en besteden aandacht aan ontwikkeling en de huidige stand m.b.t. techniek en dienstverlening.

Ook krijgt u inzicht in kosten en aanpak bij de verschillende toepassingsmogelijkheden.
Technische toepassingen kunnen ons veel werk en gedoe uit handen nemen. Of het nu gaat om een cameradeurbel of het op afstand monitoren van je hartritme, digitalisering en automatisering kunnen onze dagelijkse, vaak terugkerende activiteiten gemakkelijker, veiliger en onbezorgder maken. Techniek dient de mens!

 Domotica gaat over het toepassen van elektronica en ICT in en om de woning. Er wordt ook wel gezegd dat door dit soort toepassingen mensen slimmer  kunnen wonen en kunnen worden ontzorgd. Langer zelfstandig blijven wonen is dan de directe winst. Domotica bedenkt slimme oplossingen voor alledaagse voorkomende handelingen en gebeurtenissen, maar ook medische hulpmiddelen en de begeleiding op dat gebied ontwikkelt zich snel.

Op vrijdag 6 januari van 13.30u – 15.00u bent u van harte welkom in het HEVO gebouw

“de Ontmoeting”, Tulpstraat 2-4 in Rosmalen. Deelname is gratis. Koffie of thee wordt door HEVO aangeboden. U kunt zich aanmelden door te bellen met tel. 06 20356366. U kunt ook gewoon binnenlopen maar dan geldt: vol is vol.

Actueel

Partners SR