SeniorWeb Rosmalen verzorgt een presentatie op vrijdag 3 februari 14.00- 15.30 uur  in het Hevo-gebouw Tulpstraat 2-4 5241 XV Rosmalen

Meer en meer bewegen we ons op de digitale snelweg. En dat is en blijft heel plezierig en is soms zelfs gewoon nodig om onze sociale  contacten op peil te houden.
Maar helaas, er zijn ook altijd mensen die minder goede bedoelingen hebben op internet en misbruik maken van ons vertrouwen. Deze criminelen verzinnen steeds weer nieuwe trucs om u om de tuin te leiden.

Om uzelf een nare ervaring te besparen raden wij u aan uw digitale rijvaardigheid op peil te houden. Regelmatige bijscholing is nodig om met plezier veilig te kunnen blijven internetten, telebankieren, whatsappen, facebooken en wat u nog allemaal meer kunt doen met uw PC, tablet of smartphone. Met een goede houding wat kennis en oplettendheid komt u een heel eind en wij helpen u daar graag bij.

Er zijn geen kosten verbonden aan het bijwonen van de presentatie en koffie of thee zijn gratis.

Als u deze presentatie wilt bijwonen dan kunt u zich via volgende link aanmelden  of telefonisch 06-20 35 63 66

Indien u zich niet vooraf hebt aangemeld dan geldt: vol is vol!

Actueel

Partners SR