Seniorweb Rosmalen

Cursus Klik en Tik in bibliotheek Rosmalen

SeniorWeb Rosmalen en de bibliotheek organiseren in de maanden maart tot en met mei een cursus Klik & Tik. 

Tijdens de cursus Klik & Tik leert u gebruik te maken van de mogelijkheden van de computer. Zo leert u onder meer websites bekijken, e-mails te schrijven en bestanden te downloaden.

U werkt in uw eigen tempo, op een laptop van de bibliotheek of op uw eigen laptop of tablet.

De cursus is gratis. De cursus vindt plaats op donderdagochtend van 10:00 tot 12:00 bij Bibliotheek Rosmalen (Perron 3, Hoff van Hollantlaan 1, Rosmalen).U kunt zich aanmelden via e-mailadres klikentik@huis73.nl of door te bellen naar de bibliotheek: 073 6802900

Cursus Digisterker 

Binnenkort geeft SeniorWeb Rosmalen in samenwerking met de bibliotheek een nieuwe cursus Digisterker. Tijdens een cursus Digisterker leert u hoe u veilig gebruik kunt maken van DigiD en de websites van de overheid. U leert onder meer:  

  • Een DigiD aanvragen en gebruiken 
  • Afspraken maken via internet 
  • Formulieren invullen 
  • Toeslagen aanvragen 
  • Uw persoonlijke omgeving op internet beheren 
  • Inloggen op websites van de overheid zoals toeslagen.nl en belastingdienst.nl 

De data voor de eerstvolgende cursus zijn: 6 maart, 13 maart, 20 maart en 27 maart 2024 van 10:00 tot 12:00. De cursus vindt plaats bij bibliotheek ‘s-Hertogenbosch (locatie Hinthamerstraat 74). Deelname is gratis. U kunt zich aanmelden via e-mailadres klikentik@huis73.nl of door te bellen naar de bibliotheek: 073 6802900 

Actueel

Partners SR