Seniorweb Rosmalen

Hebt u het ook altijd al gewild ? Eenvoudig en handig een fotoboek voorbereiden, de mooiste foto’s maken en ten slotte na een tweede presentatie waarin u de nodige handreikingen krijgt aangereikt om het mooiste fotoalbum te maken?

SeniorWeb Rosmalen biedt u een drieluik aan bestaande uit een presentatie over de voorbereiding, een presentatie over het maken van het fotoalbum en ten slotte bieden we tegen een kleine vergoeding en bij voldoende belangstelling een workshop aan waarbij wij u begeleiden bij het maken van uw eigen fotoalbum.

De eerste presentatie is inmiddels geweest op donderdag 23 mei. We hebben vragen behandeld als: Wat leg je vast in een fotoalbum, welke ingrediënten dient een fotoalbum te bevatten, welke formaten zijn er zoal en welke programma’s kunt u zoal gebruiken.

In de presentatie op vrijdag 4 oktober, als u uw foto’s hebt gemaakt gaan we in op vragen als: welke aanbieders van fotoalbums zijn er ? Welk plan maakt u bij het bepalen van de inhoud van het album en hoe gaat u te werk. We behandelen het gebruik van Albelli als een van de mogelijkheden.

De workshop waarin we u begeleiden tot het maken van uw eigen product wordt als derde stap aangeboden voor kleine groepen.

Op vrijdag 4 oktober van 14.00u – 15.30u bent u van harte welkom in het HEVO gebouw “de Ontmoeting”, Tulpstraat 2-4 in Rosmalen. Deelname is gratis. Koffie of thee wordt u door HEVO aangeboden. 

U kunt zich aanmelden op tel. nummer: 06 20356366 of  per e-mail: info@seniorwebrosmalen.nl

Meld u ruim van te voren aan want vol is vol!

 

Actueel

Partners SR