Seniorweb Rosmalen

Presentatie “De Cloud, wat kan ik er mee?” voor senioren

De Cloud is een populair begrip maar wat betekent het precies? Hangen uw persoonlijke gegevens ergens in een internetwolk? En is dat dan wel veilig? Heeft het soms ook voordelen om uw gegevens aan de Cloud toe te vertrouwen?

In een presentatie van 1 ½ uur praten we u helemaal bij over deze belangrijke materie. Ook vertellen we u hoe u onbezorgd kunt blijven internetten.

Op vrijdag 6 september van 14.00u – 15.30u bent u van harte welkom in het HEVO gebouw “de Ontmoeting”, Tulpstraat 2-4 in Rosmalen. Deelname is gratis. Koffie of thee wordt door HEVO aangeboden. U kunt zich aanmelden op tel.nr.  06 20356366 of op de website:

Aanmelden presentatie

Er zijn geen kosten. Koffie en/of thee word u door HEVO aangeboden.

Meld u ruim van te voren aan want vol is vol!

Actueel

Partners SR