Seniorweb Rosmalen

In latere levensfasen hebben senioren soms tijd om terug te denken aan en terug te kijken naar vroeger tijden.

Dat is een verklaarbare neiging die bij veel mensen gaat opbloeien. De vraag is dan wel of uw herinneringen dan nog compleet of voldoende zijn.

En als er gaten zitten, hoe probeert u die dan in te vullen?

Internet kan daarbij een prachtig hulpmiddel zijn om te voorzien in ontbrekende stukjes geschiedenis, zowel je eigen geschiedenis als geschiedenis in bredere zin. Meer dan stamboomonderzoek zou kunnen doen. De presentatie gaat dus niet over stamboomonderzoek maar reikt veel breder.

Het internet zit vol met bronnen en hulpmiddelen om uw eigen herinneringen of geschiedenis aan te vullen of in te kleuren. Of om uw herinneringen of ervaringen in een breder geheel te plaatsen.

De presentatie van SeniorWeb Rosmalen helpt u om interessante bronnen te ontdekken en laat u zien hoe u van die informatie gebruik kunt maken om meer van uw eigen achtergronden of familieachtergronden naar boven te halen. En hoe spannend het kan zijn om steeds verder te grasduinen in de schatkamer van het internet.

 

De presentatie zal op vrijdagmiddag 7 juni van 14.00u tot 15.30u plaatsvinden atie bij HEVO , Tulpstraat 2-4 in Rosmalen.

Koffie of thee wordt u door HEVO aangeboden. 

Aanmelden: tel. 06 20356366 of via e-mail: jos.vanraak@live.nl

Meld u tijdig aan om teleurstelling te voorkomen.

 

Actueel

Partners SR