Nieuwsbrief december 2020

Blijf contact houden, vooral nu!

Helaas, het land moet weer op slot om ons gezond te houden. Laten we hopen dat we in de loop van 2021 weer opgelucht adem kunnen halen en terug naar normaal mogen.
Wij hadden de afgelopen maanden onze dienstverlening al flink beperkt maar nu moeten we ons leercentrum in het zorgcentrum Annenborch geheel sluiten en helaas kunnen we ook niet meer bij u thuis komen,
Wij blijven u echter de mogelijkheid bieden om telefonisch en/of via beeldbellen ondersteuning te krijgen bij uw digitale vragen. Het kan zijn dat we er met een telefonisch gesprek meteen uitkomen met u, het kan ook zijn dat we via een speciaal programma tijdelijk even mee kijken op uw scherm, als u daar toestemming voor geeft uiteraard.
U kunt voor hulp bij uw digitale vragen bellen met onze Inloop en Leren aan huiscoördinator Gerard Burggraaf 06-20372776.
Hij zal uw vraag opnemen en doorspelen aan een van onze vrijwilligers die u vervolgens zo snel als mogelijk zal terugbellen. Deze ondersteuning is uiteraard geheel kosteloos!

 

Als u de komende dagen tijd wil besteden aan het verbeteren van uw digitale vaardigheden, of gewoon bij wil blijven met de digitale ontwikkelingen dan hebben we een paar interessante tips voor u:

  • Op de site van Seniorweb Nederland vindt u een groot aanbod aan online cursussen, gratis voor leden. Als u nog geen lid bent, geen probleem, we hebben nog een flink aantal cadeau-kaarten voor u om de eerste periode gratis gebruik te kunnen maken van de diensten van Seniorweb Nederland.
    Ga naar ‘Contact’ op deze site en geef daar naast uw vraag voor een cadeau-kaart uw adres. Dan brengen we de cadeau-kaart graag bij u langs.
  • Neem ook eens een kijkje op de site van Oefenen.nl en kijk dan bij het kopje Computer en internet . Als u een account aanmaakt kunt u gratis gebruik maken van de zeer prettige en laagdrempelige lesmethode van Oefenen.nl. Voor alle internetgebruikers is de module Veilig online zeer aan te bevelen.