Nieuwsbrief maart 2021: Webinar Privacy en Veiligheid

 

SeniorWeb Nederland heeft deze maand uitgeroepen tot themamaand Privacy en Veiligheid en dat is natuurlijk niet voor niets. We bewegen ons zeker in deze bijzondere periode meer dan ooit intensief op de digitale snelweg. En dat is en blijft heel plezierig en is soms zelfs gewoon nodig om onze sociale kontakten op peil te houden.
Maar helaas, er zijn ook altijd mensen die minder goede bedoelingen hebben op internet en misbruik maken van ons vertrouwen. Deze criminelen verzinnen steeds weer nieuwe trucs om je om de tuin te leiden. Om jezelf een nare ervaring te besparen raden we aan je digitale rijvaardigheid op peil te houden en je regelmatig bij te scholen hoe je met plezier maar ook veilig kan Internetten, Telebankieren, WhatsApppen, Facebooken en wat je nog allemaal meer kan doen met je PC, tablet of smartphone.
Met een goede houding, wat kennis en oplettendheid kom je een heel eind. Wij helpen je daar graag bij.

SeniorWeb Rosmalen organiseert daarom op woensdag 24 maart van 14.00 tot 15.00 uur een Webinar over Privacy en Veiligheid voor een ieder die daarvoor interesse heeft. Een Webinar is een presentatie op het internet maar wel een interactief gebeuren. Je kunt tijdens de presentatie middels een chat-functie vragen stellen. Maar je komt niet in beeld (vaak een geruststellende mededeling). Voor diegenen voor wie deze datum niet goed uitkomt: het Webinar wordt herhaald op woensdag 31 maart ook van 14.00 tot 15.00 uur.
Wil je mee doen aarzel dan niet een stuur een mailtje naar info@seniorwebrosmalen.nl,
deelname is gratis. Je kunt je ook opgeven door een aanmeldformulier op onze website in te vullen. Je krijgt dan enkele dagen tevoren een mailtje met een link die je alleen maar aan hoeft te klikken vlak voor de bijeenkomst. In het mailtje wordt ook nog kort de werkwijze uitgelegd.
Na het Webinar zijn we via telefoon of beeldbellen bereikbaar om je verder te helpen met je vragen. Neem dan contact op met onze leren-aan-huis coördinator Gerard Burggraaf 06-20372776.
Hij zal je vraag opnemen en doorspelen aan een van onze vrijwilligers die je vervolgens zo snel als mogelijk zal terugbellen. Ook deze ondersteuning is geheel kosteloos!