Section Title


Inloop

 

Vanaf maandag 5 september 2022 is de Inloop weer geopend.

De locatie en één dagdeel zijn gewijzigd.

Elke maandag- en vrijdagochtend kunnen we u in de Ontmoeting (HEVO) Tulpstraat 2-4 5241 XV Rosmalen helpen om problemen op laptop, tablet en smartphone op te lossen.

 

Het is verstandig om een afspraak te maken: 06 20 37 27 76 (coördinator Inloop).

Een wekelijkse vaste reservering is eventueel ook mogelijk.

Zie algemene informatie en telefoonnummers onze Inlooppagina.


Digitaal café

Donderdag 15 september starten we weer met het Digitaal café, waar u elke 2 weken op donderdagmiddag van 14.00 tot16.00 uur terecht kunt.

Elkaar ontmoeten tijdens een kop koffie en tegelijkertijd elkaar helpen en aanmoedigen bij te blijven op digitaal gebied.
Dat is kort gezegd het initiatief van HEVO en SeniorWeb Rosmalen om de digitale vaardigheid te stimuleren en te ondersteunen.

29 september is het volgende moment van het Digitaal café aan de grote tafel tegenover de bar in De Ontmoeting van de HEVO, Tulpstraat 2-4 5241 XV Rosmalen.

In het café is aanmelden is niet nodig.


Presentatie Gamen, wat is daar leuk aan?

Presentatie “Gamen, wat is daar leuk aan?”

U krijgt een inkijkje in de wondere wereld van het gamen. Wist u dat veel senioren dagelijks spelletjes spelen op hun eigen computer of tablet, en weet u dat uw kleinkinderen dit ook doen maar dan wel in een andere vorm.  Hoe groot is het sociale aspect van  gamen nu echt? Hoeveel mogelijkheden zijn er? Wat is de huidige stand van zaken? Kunt u werken aan uw conditie door fysiek te bewegen door een spel te spelen, eventueel met uw partner, vriend of vriendin?

Hoe kunt u zelf de mogelijkheden onderzoeken?

SeniorWeb Rosmalen geeft u in een nieuwe presentatie inzicht in deze materie.

In een presentatie van 1 ½ uur praten we u helemaal bij over deze belangrijke materie. Ook tonen we u hoe het werkt met een demonstratie.

Op woensdag 21 december van 14.00u  tot 15.30u bent u van harte welkom in het HEVO gebouw “de Ontmoeting”, Tulpstraat 2-4 in Rosmalen. 

[

Deelname is gratis. Koffie of thee wordt door HEVO aangeboden. U kunt zich aanmelden door te bellen met tel. 06 20356366. Of via aanmelden.

U kunt ook gewoon binnenlopen maar dan geldt: vol is vol.


Presentaties

De volgende presentaties zijn gepland in de Ontmoeting (HEVO) Tulpstraat 2-4 5241 XV Rosmalen    van 14.00 – 15.30 uur:

Woensdag 21 december        Gamen wat is daar leuk aan?  Over de wondere wereld van het gamen.

Vrijdag 6 januari                       Slim wonen