Zomercursussen

Ook dit jaar organiseert het SCR weer zomercursussen. Dit zijn standaard cursussen die in een korte periode worden gegeven. In plaats van 5 bijeenkomsten in 5 opeenvolgende weken worden deze 5 cursussen in twee weken gegeven. U krijgt meer informatie over een cursus door op de cursusnaam te klikken.

Aanmelden

Als u belangstelling heeft voor een van de cursussen die hieronder staan vermeld dan kunt u dit opgeven bij Annette Gladdines tel.06 20356366 óf per e-mail: agladdines@home.nl.
Ga voor de geplande cursusdata en het inschrijfformulier naar de algemene aanmeldpagina (u kunt daar ook online aanmelden).

Zomercursus

Fotoboek maken
Omgaan met de Android Smartphone
Omgaan met de iPhone
Omgaan met de iPad
Overstappen van  Windows 7/8  naar Windows 10

Intake
Voor de tabletcursussen is het nodig dat u uw eigen iPad c.q. Android-tablet meeneemt naar de cursus. Het is belangrijk dat het apparaat vóór aanvang van de cursus geïnstalleerd c.q. gebruiksklaar gemaakt is. Daarvoor is er meestal een aan de startcursus voorafgaande korte bijeenkomst (intake) waarop medewerkers van de SCR u helpen bij het gebruiksklaar maken van uw (nieuwe) apparaat. Daarvoor krijgt u een inlognaam en bijbehorend wachtwoord. Die moet u goed onthouden/bewaren.